Egmond aan Zee(01) - BK.jpg

Geniet van de meivakantie Aan het strand van Egmond aan Zee

De meivakantie is in aantocht! Geniet deze vakantie met het gezin, vriendengroep, partner of alleen van een heerlijk verblijf aan het mooie strand van Egmond aan Zee. In het levendige voormalig vissersdorp is van alles te beleven. Zo is er het heerlijke strand en, voor wie durft, waterpret in de zee. In de gezellige winkelstraat vindt u leuke winkeltjes met een verrassend assortiment. Ook zijn er gezellige terrasjes, restaurants en strandpaviljoens waar het goed toeven is. Afhankelijk van het weer kunt u hier terecht voor een verkoelend drankje of juist opwarmen met een dampende kop thee, koffie of chocomelk.  

Bekijk de beschikbare data
hooglanders-duinen-noordzee-kust02.jpg

Te zien en te doen In en rondom de Egmonden

Natuurliefhebbers kunnen volop genieten van de mooie natuur rondom de Egmonden. Vanuit Egmond aan Zee trekt u zo te voet of op de fiets de duinen in waar u kunt genieten van de ontluikende natuur.  Daarnaast treft u in de Egmonden en de omringende dorpen prachtige kleurrijke bollenvelden aan. Maar ook de omgeving van Egmond is de moeite van een bezoekje waard. Aanraders zijn Huis van Hilde te Castricum, het Zee Aquarium in Bergen aan Zee en, voor de kids, de Elfendeurtjesroute Schoorlse Duinen. Of trek een dag uit voor een bezoek aan kaasstad Alkmaar waar van alles te beleven is. Zo kunt u de kaasmarkt bezoeken op vrijdagmorgen (vanaf 25 maart), lekker shoppen of een bioscoopje pakken.

Bekijk de beschikbare data
De Boei-Entree-uitsnede.jpg

Over Hotel de Boei

Hotel de Boei is een heerlijk hotel om uw meivakantie door te brengen. Het hotel is een kleinschalig en knus familiehotel en beschikt over hotelkamers en appartementen voor 2 tot 4 personen. Het hotel is gelegen op slechts 15 meter van het strand van Egmond aan Zee. Zin in funshoppen, een lekker drankje of een lekkere maaltijd? Het levendige centrum met leuke winkels, fijne terrasjes en gezellige restaurants is vlakbij. Als gast van ons hotel bent u welkom bij het gezellige restaurant  Jooi! voor een uitgebreid ontbijt. Indien u in een hotelkamer verblijft dan is het ontbijt bij uw verblijf inbegrepen, dit geldt niet voor een verblijf in een appartement.

Kortom; in ons knusse hotel, gelegen op een toplocatie, kunt u heerlijk ontspannen genieten van uw verblijf aan de Noordzeekust. Boek snel en geniet van een fijne meivakantie vlakbij strand en zee.

Bekijk hier ons aanbod