De Boei - Entree(5).jpg

Algemene informatie Over Hotel de Boei

Hotel de Boei is een kleinschalig hotel in Egmond aan Zee, op slechts 15 meter van het strand en aan de gezellige winkelstraat. De ideale locatie maakt het hotel tot een perfecte uitvalsbasis voor een gezellig weekendje weg aan de kust of een ontspannende vakantie in Egmond aan Zee.

Hotel de Boei beschikt over hotelkamers en appartementen voor 2 tot 4 personen.

De Boei - Receptie(2).jpg

In- en uitchecken Welkom bij De Boei

Uw kamer is op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur beschikbaar. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om alvast in te checken en uw bagage te stallen.

De receptie van Hotel de Boei is op vrijdag geopend tot 19:00 uur, op de overige dagen tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Als u verblijft in het tweede gebouw van Hotel de Boei, dient u in te checken bij het hoofdgebouw van Hotel de Boei, dat zich naast het tweede gebouw bevindt.

Adres van het hoofdgebouw:
Westeinde 2 1931 AB
Egmond aan Zee
Nederland

Op uw vertrekdag dient u voor 10.30 uur uit te checken.

De Boei - Receptie(3).jpg

Is Hotel de Boei toegankelijk voor/met rollators en rolstoelen?

Hotel de Boei heeft sinds begin 2023 uitbreiding gekregen en is nu gevestigd in twee naast elkaar gelegen gebouwen vlakbij het strand van Egmond aan Zee. De nieuwe vleugel beschikt niet over een lift. De andere vleugel heeft wel een lift, maar alleen de etages in het hotel zijn bereikbaar per lift. In de gangen naar de kamers zijn trappetjes waardoor deze met rollator en rolstoel lastig te bereiken zijn.

Bij onze partner Hotel Zuiderduin vindt u mindervalidenkamers met de benodigde aanpassingen voor een zorgeloos verblijf.

Hond(1).jpg

Zijn honden welkom? Ja, u zal dit voor uw reservering aan moeten geven

Voordat u een reservering maakt, vragen wij u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen om te bespreken of de appartementen waar honden zijn toegestaan beschikbaar zijn. Wij willen u er graag op wijzen dat wij maximaal twee honden per appartement toestaan en dat er een extra toeslag van € 15,00 per hond per nacht in rekening wordt gebracht. Houdt u hier alstublieft rekening mee bij het plannen van uw verblijf. 

Honden op het strand
In de zomer zijn aangelijnde honden altijd toegestaan op de activiteitenstranden. Loslopende honden zijn ’s zomers op alle stranden toegestaan voor 10.00 uur en na 19.00 uur. In de winter zijn loslopende honden altijd welkom op het strand.

De Boei - Entree(1).jpg

Waar kan ik parkeren?

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

  • 1 maart tot 1 november, van 10 tot 19 uur.
  • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10 tot 19 uur (per 1 januari 2023). Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

U kunt buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht. Het is niet mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren.

De Boei - Entree(4).jpg

Mag er gerookt worden? Nee, het hele hotel is rookvrij

Hotel de Boei is geheel rookvrij. Dit betekent dat u niet mag roken in uw kamer, appartement of in andere ruimtes van het hotel. Bedankt voor uw begrip.

duinwandeling gezin.jpg

Geven jullie kinderkorting?

Kinderen t/m 14 jaar verblijven in ons hotel tegen een gereduceerd tarief:

  • Verblijf in een 2-persoonskamer: 25% korting voor kinderen t/m 14 jaar.
Vuurtoren(4).jpg

Kamerprijzen en betalingen Over toeristenbelastingen

Alle op onze website genoemde prijzen voor overnachtingen zijn inclusief toeristenbelasting en -heffingen.

Tenaamstelling online betalingen: Hotel de Boei BV

KVK-nummer: 37067444 
Btw-nummer: NL8021.92.798.B01