Hotel Zuiderduin - Strand - 360 Tour.jpg

COVID-19 maatregelen Vragen over uw boeking?

(Bijgewerkt op: 18 januari 2022)

Vanaf donderdag 27 januari zijn wij weer geopend.
U bent van harte welkom in ons hotel. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, staan uiteraard centraal.

Heeft u voor de komende periode een verblijf bij ons geboekt?
Wij begrijpen dat de huidige Covid-19 situatie voor veel onzekerheid zorgt met betrekking tot gemaakte reserveringen. In verband met drukte verzoeken wij u ons niet te bellen of mailen omtrent uw gemaakte reservering. Mochten er ontwikkelingen zijn die gevolgen hebben voor uw verblijf in ons hotel, dan nemen wij hierover contact met u op.

Lees hier alles over onze COVID-19 maatregelen
Uw veiligheid en de veiligheid van ons team staat voorop, hierbij hebben wij een aantal veiligheidsmaatregelen genomen.

Download de COVID-19 maatregelen
De Boei - Entree(5).jpg

Algemene informatie Over Hotel de Boei

Hotel de Boei is een kleinschalig hotel in Egmond aan Zee, op slechts 15 meter van het strand en aan de gezellige winkelstraat. De ideale locatie maakt het hotel tot een perfecte uitvalsbasis voor een gezellig weekendje weg aan de kust of een ontspannende vakantie in Egmond aan Zee.

Hotel de Boei beschikt over hotelkamers en appartementen voor 2 tot 4 personen.

De Boei - Receptie(2).jpg

In- en uitchecken Welkom bij De Boei

Uw kamer is op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur beschikbaar. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om alvast in te checken en uw bagage te stallen.
Inchecken kan tot 17.30 uur bij Hotel de Boei, na 17.30 uur kunt u alleen inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin.

Op uw vertrekdag dient u voor 10.30 uur uit te checken.

Hond(1).jpg

Zijn honden welkom? Ja, in een aantal kamers

In een aantal kamers zijn honden toegestaan (maximaal 2 honden per kamer). We raden u aan om deze kamers tijdig aan te vragen. De toeslag voor een hond bedraag € 15,00 per nacht.

Honden op het strand
In de zomer zijn aangelijnde honden altijd toegestaan op de activiteitenstranden. Loslopende honden zijn ’s zomers op alle stranden toegestaan voor 10.00 uur en na 19.00 uur. In de winter zijn loslopende honden altijd welkom op het strand.

De Boei - Entree(1).jpg

Waar kan ik parkeren?

U kunt parkeren op de openbare (betaald) parkeerplaatsen in Egmond aan Zee. Wij bieden u een parkeerkaart aan tegen een voordelig tarief.

Met een parkeerkaart van Hotel de Boei kunt buiten het hotel parkeren voor € 6,25 per nacht. Voor deze parkeerkaart vragen wij een borg van € 50,00. Op de dag van vertrek dient u de parkeerkaart voor 12.00 uur in te leveren.

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren van 1 maart tot en met 31 oktober. Van 1 november tot en met 28 februari is parkeren buiten ons hotel gratis.

De Boei - Entree(4).jpg

Mag er gerookt worden? Nee, het hele hotel is rookvrij

Hotel de Boei is geheel rookvrij. Dit betekent dat u niet mag roken in uw kamer, appartement of in andere ruimtes van het hotel. Bedankt voor uw begrip.

Vuurtoren(4).jpg

Kamerprijzen en betalingen Over toeristenbelastingen

Alle op onze website genoemde prijzen voor overnachtingen zijn inclusief toeristenbelasting en -heffingen.

Tenaamstelling online betalingen: Hotel de Boei BV

KVK-nummer: 37067444 
Btw-nummer: NL8021.92.798.B01