De Boei - Entree(5).jpg

Algemene informatie Over Hotel de Boei

Hotel de Boei is een kleinschalig hotel in Egmond aan Zee, op slechts 15 meter van het strand en aan de gezellige winkelstraat. De ideale locatie maakt het hotel tot een perfecte uitvalsbasis voor een gezellig weekendje weg aan de kust of een ontspannende vakantie in Egmond aan Zee.

Hotel de Boei beschikt over hotelkamers en appartementen voor 2 tot 4 personen.

De Boei - Receptie(2).jpg

In- en uitchecken Welkom bij De Boei

Uw kamer is op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur beschikbaar. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om alvast in te checken en uw bagage te stallen. Op maandag en vrijdag kunt u bij Hotel De Boei inchecken tot 19.00 en op de resterende dagen kunt u tot 17.00 inchecken bij Hotel De Boei, na 17.00 uur kunt u alleen inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin

Op uw vertrekdag dient u voor 10.30 uur uit te checken.

De Boei - Receptie(3).jpg

Is Hotel de Boei toegankelijk voor/met rollators en rolstoelen?

Alleen de etages in het hotel zijn bereikbaar per lift. In de gangen naar de kamers zijn trappetjes waardoor deze met rollator en rolstoel lastig te bereiken zijn.

Bij onze partner Hotel Zuiderduin vindt u mindervalidenkamers met de benodigde aanpassingen voor een zorgeloos verblijf.

Hond(1).jpg

Zijn honden welkom? Ja, in al onze appartementen

In alle appartementen zijn honden toegestaan (maximaal 2 honden per appartement). We raden u aan om deze appartementen tijdig aan te vragen. De toeslag voor een hond bedraag € 15,00 per nacht.

Honden op het strand
In de zomer zijn aangelijnde honden altijd toegestaan op de activiteitenstranden. Loslopende honden zijn ’s zomers op alle stranden toegestaan voor 10.00 uur en na 19.00 uur. In de winter zijn loslopende honden altijd welkom op het strand.

Meer informatie
De Boei - Entree(1).jpg

Waar kan ik parkeren?

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

  • 1 maart tot 1 november, van 10 tot 19 uur.
  • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10 tot 19 uur (per 1 januari 2023). Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

U kunt buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht. Het is niet mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren.

De Boei - Entree(4).jpg

Mag er gerookt worden? Nee, het hele hotel is rookvrij

Hotel de Boei is geheel rookvrij. Dit betekent dat u niet mag roken in uw kamer, appartement of in andere ruimtes van het hotel. Bedankt voor uw begrip.

Vuurtoren(4).jpg

Kamerprijzen en betalingen Over toeristenbelastingen

Alle op onze website genoemde prijzen voor overnachtingen zijn inclusief toeristenbelasting en -heffingen.

Tenaamstelling online betalingen: Hotel de Boei BV

KVK-nummer: 37067444 
Btw-nummer: NL8021.92.798.B01