Ontbijt Een goed begin van de dag

Verblijft u in een van onze hotelkamers? Dan bent u 's ochtends tussen 08.00 en 11.00 uur van harte welkom voor een vers en uitgebreid ontbijt bij Restaurant Jooi! U bereikt het restaurant eenvoudig via de tussendeur in onze entree.

Verblijft u in een van onze appartementen? Dan is het mogelijk om een ontbijt bij te boeken in het restaurant.

Lunch Van de uitgebreide lunchkaart

De prachtige ligging, vlakbij het strand én de gezellige winkelstraat, en de uitgebreide lunchkaart maken Jooi! een heerlijke plek om neer te strijken voor de lunch. Kiest u voor huisgemaakte soep, een lekkere uitsmijter of toch voor het ambachtelijk oerbrood? U heeft keuze genoeg!

Bekijk de lunchkaart
IMG_0443.jpg

Diner In een sfeervolle ambiance

Bij Restaurant Jooi! geniet u in een gezellige omgeving van een heerlijk diner. Het restaurant is fantastisch gelegen aan de boulevard van Egmond aan Zee, direct tegenover de strandopgang. Na een dagje aan het strand of een flinke strandwandeling loopt u zo het restaurant in. Dat is nog eens een goede afsluiter van een fijne dag in Egmond aan Zee!

Bekijk de menukaart
IMG_0440.jpg

Roomservice Diner Dineren op uw kamer

Wilt u gebruikmaken van Roomservice Diner van Restaurant Jooj!? Bekijk hier de menukaart.
Dan kunt u op de betreffende dag tussen 18:00-20:00 uur bellen naar het restaurant om uw bestelling door te geven. U kunt het restaurant bereiken op: 072-5064522.

Het restaurant brengt de gerechten naar uw kamer. U betaalt het diner direct bij aflevering met behulp van een mobiel pinapparaat.

Website Restaurant Jooi!
IMG_0209-2.jpg

Drankje Op het terras of in het restaurant

Ook voor een warm of koud drankje bent u bij Restaurant Jooi! aan het juiste adres. Bij mooi weer is het terras een fijne plek om van een drankje te genieten. Is het koud of regent het? Neem dan plaats in het restaurant. Dankzij de grote ramen is het toch net alsof u buiten zit.

Welkom bij Restaurant Jool!

Neem een kijkje in ons gezellige restaurant