Duintop(1).jpg

Tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden Onbezorgd en vertrouwd boeken

Wij hebben tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in de periode van 1 oktober 2020 tot en met 28 maart 2021 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 48 uur voor aankomst. Dit geldt indien u rechtstreeks bij ons hotel heeft geboekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).

Bij annuleringen binnen 48 uur voor aankomst wordt 100% annuleringskosten in rekening gebracht.

De Boei - Entree(1).jpg

Kleinschalig familiehotel Op een ideale locatie

Wij heten u graag van harte welkom bij Hotel de Boei in Egmond aan Zee. Ons knusse familiehotel ligt aan de gezellige winkelstraat van het voormalige vissersdorp en op slechts 15 meter van het strand. 

Ontdek onze hotelkamers en appartementen en geniet van een ontspannen verblijf in Hotel de Boei.

De Boei - Receptie(2).jpg

Onze maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in Hotel de Boei met maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Heeft u vragen over onze maatregelen of over de mogelijkheden? Neem contact met ons op: info@deboei.nl of 072 750 2100.

Bekijk onze hygiƫnemaatregelen
Fjoertoer(4).jpg

Arrangementen Onbezorgd genieten

Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan. Zo verblijft u met ons Noordzee Arrangement voordelig twee nachten in ons hotel en geniet u van een heerlijk ontbijt bij Restaurant Westenwind.

Bent u een wandelliefhebber? Neemt u dan zeker een kijkje bij onze Fjoertoer Arrangementen. U verblijft dan niet alleen in ons hotel, maar ontvangt ook een startkaart voor het spectaculaire wandelevenement Fjoertoer Egmond.

Bekijk alle arrangementen
Restaurant Westenwind(1).jpg

Restaurant Westenwind Ontbijt, lunch en diner

Naast ons hotel vindt u Restaurant Westenwind. Een heerlijke plek waar u 's ochtends kunt genieten van een uitgebreid ontbijt, maar waar u ook kunt genieten van een lunch, diner of lekker drankje. 

Bekijk Restaurant Westenwind

Ontdek Egmond aan Zee

Met tips voor uw verblijf

Ontdek Egmond