IMG_8553.jpg

Kleinschalig familiehotel Op een ideale locatie

Wij heten u graag van harte welkom bij Hotel de Boei in Egmond aan Zee. Ons knusse familiehotel ligt aan de gezellige winkelstraat van het voormalige vissersdorp en op slechts 15 meter van het strand. Hotel de Boei heeft sinds begin 2023 uitbreiding gekregen en is nu gevestigd in twee naast elkaar gelegen gebouwen vlakbij het strand van Egmond aan Zee. De nieuwe vleugel beschikt, in tegenstelling tot de andere vleugel, niet over een lift maar biedt wél diverse kamers met een prachtig uitzicht richting zee.

Ontdek onze hotelkamers en appartementen en geniet van een ontspannen verblijf in Hotel de Boei.

Strand_ingang.jpg

Onbezorgd genieten Arrangementen

Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan. Zo verblijft u met ons Noordzee Arrangement voordelig twee nachten in ons hotel en geniet u van een heerlijk ontbijt bij Restaurant Jooi!

Bekijk alle arrangementen

Even nagenieten van de dag? In onze lounge kunt u terecht!

Bij het betreden van het tweede gebouw van Hotel De Boei, wacht een gezellige lounge om te ontspannen en te genieten. Met een handige zelfbedieningsbar en de mogelijkheid om spelletjes te spelen met vrienden of familie, is dit de perfecte plek om uw dag ontspannen af te sluiten.

jooi.jpg

Restaurant Jooi! Ontbijt, lunch en diner

Naast ons hotel vindt u Restaurant Jooi! Een heerlijke plek waar u 's ochtends kunt genieten van een uitgebreid ontbijt, maar waar u ook kunt genieten van een lunch, diner of lekker drankje. 

Bekijk Restaurant Jooi!

Ontdek Egmond aan Zee

Met tips voor uw verblijf

Ontdek Egmond
Duintop(1).jpg

Onbezorgd en vertrouwd boeken Voorwaarden gratis annuleren of wijzigen

Wij hebben nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in 2023 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 3 of 7 dagen voor aankomst. Dit is afhankelijk van de periode waarin uw verblijf valt:

  • van 01-01-23 t/m 30-06-23: tot 3 dagen vóór aankomst 
  • van 01-07-23 t/m 30-09-23: tot 7 dagen vóór aankomst 
  • van 01-10-23 t/m 31-12-23: tot 3 dagen vóór aankomst

Voorwaarden

  • Dit geldt voor reserveringen die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).
  • Deze annuleringsvoorwaarden zijn niet geldig bij de (non-refundable) Last Minute Aanbieding.
  • Bij annulering binnen de bovengenoemde dagen, en bij feestdagen, evenementen en congressen, gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca Reserveringen.