Hond(1).jpg

Zijn honden welkom? Ja, u zal dit voor uw reservering aan moeten geven

Voordat u een reservering maakt, vragen wij u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen om te bespreken of de appartementen waar honden zijn toegestaan beschikbaar zijn. Wij willen u er graag op wijzen dat wij maximaal twee honden per appartement toestaan en dat er een extra toeslag van € 15,00 per hond per nacht in rekening wordt gebracht. Houdt u hier alstublieft rekening mee bij het plannen van uw verblijf. 

Honden op het strand
In de zomer zijn aangelijnde honden altijd toegestaan op de activiteitenstranden. Loslopende honden zijn ’s zomers op alle stranden toegestaan voor 10.00 uur en na 19.00 uur. In de winter zijn loslopende honden altijd welkom op het strand.

logo_FarmFood_1921x1600.jpg

Welkomstpakketje voor de hond

Verblijft u samen met uw trouwe viervoeter minimaal 2 nachten in ons hotel? Dan ontvangt u een leuk welkomstpakketje voor de hond, aangeboden door Farm Food. 

Golfzang - Vuurtoren en strand.jpg

Honden op het strand De regels

Op het strand van Egmond aan Zee gelden de strandregels van de gemeente Bergen. 's Zomers (van 1 mei tot 1 oktober) zijn aangelijnde honden altijd toegestaan op de activiteitenstranden en op de overige stranden van 10.00 tot 19.00 uur.

Loslopende honden zijn 's zomers overal toegestaan voor 10.00 uur en na 19.00 uur. 's Winters (van 1 oktober tot 1 mei) zijn loslopende honden overal toegestaan.

Meer informatie over honden op het strand en losloopgebieden in de duinen vindt u op Egmond.nl.

Meer informatie